• Openingstijden ma t/m do 10.00 - 16.00 u
  • Bestellingen dezelfde dag ophalen!
  • Verzenden binnen 24 uur

Workshops 2023

van 01 april tot 01 juli is er alleen mogelijkheid tot het volgen van workshops op dinsdag of donderdag.

van 01 september tot 01 januari zijn er beperkt mogelijkheden ivm een verhuizing privé en dus ook de workshop ruimte. 

Puppy vragenuurtje

€ 30,00

 

Je hebt pas een doodlepuppy in huis en wat nu?

Wanneer en hoe vaak mag je hem wassen? Wanneer begin je met borstelen en welke borstel of kam gebruik je dan?

Na 12 weken prieten er echter ook al haartjes in de ogen en dat poepertje is ook best vies... een doodle is super schattig met al die fluf haartjes maar het kan ook zeer snel een wirwar van klitten en viltjes worden.

Daarmee kan ik helpen, je komt samen met je pup van ongeveer 11 a 12 weken voor een puppy uurtje. Je kan al je vragen stellen. Ik laat zien hoe je moet borstelen/kammen en hoe je de oogjes kan vrijknippen, de nageltjes en sanitaire gedeelte moet bijhouden.

Je kan eventueel alle spullen die je nog nodig hebt meteen kopen, denk aan een goede verzorgende shampoo, kam, borstel, schaar etc.

Ook waterblazers, tondeuse (mini) en overige scharen kun je bekijken. Ik zal altijd proberen om het advies aan te passen op de vacht type van jou doodle. 

 

Let op! Maak op tijd een afspraak voor een puppy uurtje of workshop want de wachttijden zijn vaak lang! 2 weken voor de komst van je puppy mag je mij al bellen. Ook voor de toekomstige trimsalon van jou keuze maak je al trim afspraken, dit lijkt overdreven maar niets is minder waar. 

 

Workshop vachtonderhoud

€ 75,00

                                                                                 

In ca 2,5 uur gaan we de vachtsoort doornemen, borstel/blaas techniek oefenen. Eenvoudige klitten/vilt plekjes veilig verwijderen. Oogjes, oor-haartje en snor knippen, nageltjes knippen, voetjes bijwerken en een sanitaire trim oefenen. Deze workshop is geschikt voor doodles vanaf 5 maanden of ouder.

 

 

Workshop doodle trimmen

€ 250,00                                                                              

 

In ca 4 uur gaan we een volledige trimbeurt doen op uw eigen hond, Één op één begeleiding op uw eigen tempo. Het lijfje en pootjes leren scheren/knippen. Het hoofdje en staart in model knippen en het volledige onderhoud van oren, ogen, voetjes en sanitair gedeelte.     .          

Ik leer je met zowel de tondeuse als schaar te werken. Al het trimgereedschap is hier aanwezig. Je neemt je hond volledig gewassen, geborsteld en uitgefohnd mee zo behalen we de mooiste resultaten.

Na afloop krijg je een naslagwerk mee waarin aan de hand van foto's je de trimbeurt zelf thuis kan oefenen. Uiteraard mag en kan je altijd terug vallen op de trimsalon voor extra uitleg of filmpjes.

De workshop is voor 1 persoon en 1 hond. 

Aanvang: 10.00 uur

LET OP: vacht dient minimaal 7/8 weken lang te zijn

Koffie/thee is inclusief. Je mag ook altijd een broodje zelf meenemen voor tussendoor. 

Deze workshop is geschikt voor doodles vanaf 10 maanden of ouder die al hun eerste trimbeurt hebben gehad. 

 

Er is ook een op-fris workshop als u alle kennis nog een keer wilt herhalen en samen met mij meteen aan de slag kunt gaan met de trimbeurt, tijdens het trimmen nemen we alles nogmaals door en zetten we weer even de puntjes op de i en hoop ik nog meer tips en adviezen te kunnen delen om het een beetje makkelijker te maken. Vraag naar de mogelijkheden. Ook krijgt u na afloop het naslagwerk mee.

 

 


Informatie aanvraag