• Workshops
  • Openingstijden ma t/m do 09.00-17.00 u
  • Bestellingen dezelfde dag ophalen!
  • Verzenden binnen 24 uur

workshops 

.  

Puppy vragenuurtje

€ 30,00

 

Je hebt pas een doodlepuppy in huis en wat nu?

Wanneer en hoe vaak mag je hem wassen? Wanneer begin je met borstelen en welke borstel of kam gebruik je dan?

Na 12 weken prieten er echter haartjes in de ogen en dat poepertje is ook best vies... een doodle is super schattig met al die fluf haartjes maar het kan ook zeer snel een wirwar van klitten en viltjes worden.

Daarmee kan ik helpen, je komt samen met je pup van ongeveer 11 a 12 weken voor een puppy uurtje. Je kan al je vragen stellen. Ik laat zien hoe je moet borstelen/kammen en hoe je de oogjes kan vrijknippen, de nageltjes en sanitaire gedeelte moet bijhouden.

Je kan eventueel alle spullen die je nog nodig hebt meteen kopen, denk aan een goede verzorgende shampoo, kam, borstel, schaar etc.

Ook waterblazers, tondeuse (mini) en overige scharen kun je bekijken. Ik zal altijd proberen om het advies aan te passen op de vacht type van jou doodle. 

 

Let op! Maak op tijd een afspraak voor een puppy uurtje of workshop want de wachttijden zijn vaak lang! 2 weken voor de komst van je puppy mag je mij al bellen. Ook voor de toekomstige trimsalon van jou keuze maak je al trim afspraken, dit lijkt overdreven maar niets is minder waar. 

 

Workshop vachtonderhoud

€ 75,00

                                                                                 

In ca 2,5 uur gaan we de vachtsoort doornemen, borstel/blaas techniek oefenen. Eenvoudige klitten/vilt plekjes veilig verwijderen. Oogjes, oor-haartje en snor knippen, nageltjes knippen, voetjes bijwerken en een sanitaire trim oefenen. Deze workshop is geschikt voor doodles vanaf 5 maanden of ouder.

 

 

Workshop doodle trimmen

€ 250,00                                                                              

 

In ca 4 uur gaan we een volledige trimbeurt doen op uw eigen hond, Één op één begeleiding op uw eigen tempo. Het lijfje en pootjes leren scheren/knippen. Het hoofdje in model knippen en het volledige onderhoud van oren, ogen, voetjes en sanitair gedeelte.     .          

De hond neemt u gewassen en geborsteld mee. Dan behalen we de mooiste resultaten. Na afloop krijgt u een naslagwerk mee van de workshop, inclusief foto’s en tips zodat u thuis verder kunt met oefenen. Deze workshop is geschikt voor doodles vanaf 10 maanden of ouder die al hun eerste trimbeurt hebben gehad. 

Er is ook een op-fris workshop als u alle kennis nog een keer wilt herhalen en samen meteen aan de slag kunt gaan met trimmen, tijdens het trimmen nemen we alles nogmaals door en zetten we weer even de puntjes op de i en hoop ik nog meer tips en adviezen te kunnen delen om het een beetje makkelijker te maken. Vraag naar de mogelijkheden. Ook krijgt u na afloop het naslagwerk mee.

 

 

Online zelf reserveren!

Workshop Doodle trimmen

€ 250,00
Online zelf reserveren!
Online zelf reserveren!

Workshop Doodle trimmen

€ 250,00

Een prive workshop van ca 4 uur. In deze uren gaan we samen de gehele hond trimmen. Ik leer je met zowel de tondeuse als schaar te werken. Al het trimgereedschap is hier aanwezig. Je neemt je hond volledig gewassen, geborsteld en uitgefohnd mee zo behalen we de mooiste resultaten.

Na afloop krijg je een naslagwerk mee waarin aan de hand van foto's je de trimbeurt zelf thuis kan uitvoeren. Uiteraard mag en kan je altijd terug vallen op de trimsalon voor extra uitleg of filmpjes.

De workshop is voor 1 persoon en 1 hond. 

Aanvang: 10.00 uur

LET OP: vacht dient minimaal 7/8 weken lang te zijn

Koffie/thee met wat lekkers is inclusief. Je mag ook altijd een broodje zelf meenemen voor tussendoor.

Puppy plan

vanaf september 2022 zijn er weer nieuwe aanmeldingen mogelijk

 

Wat houdt dat in?

 

* Met ca 3 maanden een puppy vragenuurtje (12-13 weken)

* Met ca 6/7 maanden een puppy trim (24-28 weken) excl. wassen               

* Met ca 8/9 maanden een trimbeurt (32-36 weken) excl. wassen of workshop Doodle trimmen. 

* Met ca 11/12 maanden de workshop doodle trimmen    

Deze laatste 2 mogelijkheden doen we in overleg.                    

 

Eventueel is het mogelijk om met 5 maanden de workshop vachtverzorging te volgen zodat je al snel geleerd hebt hoe je zelf de oogjes, voetjes en sanitaire gedeelte moet bijhouden, klitten moet uitborstelen en eventueel vilt moet verwijderen.

 

Na dit plan heb je alle kennis in huis die je nodig hebt voor de vachtverzorging en trimmen van je eigen doodle en kun je zelfstandig verder. Uiteraard mag je altijd nog een keer terugkomen voor een vragen uurtje.

 

We maken vooraf een prijsopgaaf voor jouw hond op basis van de grootte. Daarna plannen we meteen de eerste afspraken in.

Je betaald bij aanvang van het puppy uurtje 50% van de totale prijs. De laatste termijn betaal je voor de workshop plaats gaat vinden.

Zo’n puppyplan komt totaal tussen de €415,00-€460,00. Maar daarna heb je in principe geen trimkosten meer. Ter vergelijking als je per jaar ca. 6 x naar een trimsalon zou gaan ben je al gemiddeld €480,00 euro kwijt. En dat ELK jaar, voor gemiddeld 12 jaar! 

 

 

 

Trimbeurt excl. wassen
Mini 70,00
Medium 80,00
Standaard 90,00