• Maandelijks nieuwe producten!
  • Dermagroom
  • Kies bewust!
  • Snelle levering!

workshops NIEUW in 2022!

 

Naar aanleiding van de vele aanvragen en de klantenstop die langer aanhoudt dan ik kon voorzien ga ik dit jaar 2 soorten workshops geven waar u zich voor kan aanmelden.

De eerste data staan onder de workshop vermeld. U kunt zich per app, mail of telefoon aanmelden. Start maart/april

Beide workshops zijn privé lessen zodat u en uw hond alle aandacht en hulp krijgt om deze workshop succesvol af te ronden.  

Alle materialen staan tot uw beschikking, scharen, borstels, tondeuses en waterblazer. Zo kunt u alles proberen en voelen wat het lekkerste in de hand ligt. Ik heb inmiddels een aardige collectie met enkele/dubbele effileerscharen, gebogen en rechte scharen. Indien nodig kan ik voor u bestellen van scharen tot tondeuses en opzetkammen. Er zal een prijslijst komen waarop u alles op uw gemak kunt nalezen.

 

Workshop vachtonderhoud

€ 75,00

                                                                                 

In ca 2,5 uur gaan we de vachtsoort doornemen, borstel/blaas techniek oefenen. Eenvoudige klitten/vilt plekjes veilig verwijderen. Oogjes, oor-haartje en snor knippen, nageltjes knippen, voetjes bijwerken en een sanitaire trim oefenen.

Deze workshop is op aanvraag en kan meestal in de middag worden gepland. 

 

Workshop doodle trimmen

€ 250,00                                                                              

 

In ca 4 uur gaan we een volledige trimbeurt doen op uw eigen hond, Één op één begeleiding op uw eigen tempo. Het lijfje en pootjes leren scheren/knippen. Het hoofdje in model knippen en het volledige onderhoud van oren, ogen, voetjes en sanitair gedeelte.     .          

De hond neemt u gewassen en geborsteld mee. Dan behalen we de mooiste resultaten. Na afloop krijgt u een naslagwerk mee van de workshop, inclusief foto’s en tips zodat u thuis verder kunt met oefenen.     

Data:

donderdag 24 maart

woensdag 30 maart   GERESERVEERD

vrijdag 8 april

dinsdag 19 april

vrijdag 6 mei

donderdag 12 mei

 

Staat er geen dag bij dat u kan? Het is mogelijk dat er nog data toegevoegd gaat worden of neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden.

 

 

Puppy plan

 

Het is en blijft nog steeds druk met aanvragen en ik kan helaas nog steeds geen nieuwe klanten aannemen. Wat ik wel kan doen is een puppy jaarplan aanbieden. Wat houdt dat in?

 

* Met ca 4 maanden een puppy kennismaking (12-16 weken)

* Met ca 6/7 maanden een puppy trimbeurt (24-28 weken)               

* Met ca 8/9 maanden een volledige trimbeurt (32-36 weken)                     

* Met ca 12 maanden een workshop Doodle trimmen.                        

 

Eventueel is het mogelijk om met 5 maanden de workshop vachtverzorging te volgen zodat je al snel geleerd hebt hoe je zelf de oogjes, voetjes en sanitaire gedeelte moet bijhouden, klitten moet uitborstelen en eventueel vilt moet verwijderen.

 

Na dit plan heb je alle kennis in huis die je nodig hebt voor de vachtverzorging en trimmen van je eigen doodle en kun je zelfstandig verder. Uiteraard mag je altijd nog een keer terugkomen voor een vragen uurtje.

 

We maken vooraf een prijsopgaaf voor jouw hond op basis van de grootte. Daarna plannen we meteen de eerste twee afspraken in.

Je betaald bij aanvang van de puppy kennismaking 50% van de totale prijs. De laatste termijn betaal je voor de workshop plaats gaat vinden.

Zo’n jaarplan komt totaal tussen de €415,00-€455,00. Maar daarna heb je in principe geen trimkosten meer. Ter vergelijking als je per jaar ca. 6 x naar een trimsalon zou gaan ben je al gemiddeld €480,00 euro kwijt. En dat ELK jaar, voor gemiddeld 14 jaar! 

 

Mocht je al een puppy wenbeurt hebben gehad en dit spreekt je aan dan kunnen we ook het traject ingaan zonder wenbeurt, de prijs wordt daarop aangepast.