• Dermagroom
  • Gratis verzenden vanaf 30,00 euro!
  • Akyra
  • RukkaPets
Home » Wie is Dogs&Doodles

Mijn naam is Esmeralda Bos

Samen met mijn man en twee kinderen van 16 en 18 jaar wonen wij in Zoetermeer. Sinds 3 jaar is de leukste roodharige Australian Labradoodle bij ons komen wonen….mooie lieve Kess. Verliefd vanaf de eerste dag. Ze week niet meer van onze zijde en dan voornamelijk niet meer van de mijne. Zoveel als mogelijk is heb ik haar altijd meegenomen, mijn beste vriendin op de achterbank.

De verzorging deed ik vanaf het begin al graag en uiteindelijk heb ik besloten om een cursus labradoodle knippen te gaan volgen. Wat begon als een spannende onderneming om zelf de schaar in de vacht te zetten, groeide uiteindelijk in de liefde voor trimmen.

Nu inmiddels heb ik een opleiding afgerond om meer te leren over allround trimmen, vacht soorten, rassen en herkenning van aandoeningen en vachtproblemen.

Vanaf 01 februari 2021 ben ik officieel gestart met Dogs & Doodles Trimsalon en inmiddels ook mijn eigen online vachtshop. Ik merk dat de kleinschaligheid van een salon aan huis echt voordelen heeft. Een rustige en huiselijke sfeer waar honden lekker kunnen rondlopen, de tuin in kunnen en af en toe lekker spelen met Kess. Er is veel tijd en geduld om alle honden op hun gemak te kunnen stellen. Daarnaast kan ik samen met u een trimschema maken waar wij kleine en grote trimbeurten kunnen combineren, eventueel uitbreiden met tussendoor een extra wasbeurt, bijvoorbeeld na een weekendje weg. Volledig of gedeeltelijk ontzorgen met maatwerk, dat is toch het mooiste? 

De vachtshop wordt inmiddels ook vaker ontdekt door mijn vaste klanten maar ook ver daarbuiten! Ik merk dat er veel vraag is naar producten die ik zelf ook gebruik. De shop wordt met de maand uitgebreider en ik besteed veel aandacht aan het uitzoeken van nieuwe producten. Het is fijn om te zien als mensen bewust worden van de mogelijkheden en zich verdiepen in de keuzes die ze hebben. 

Doordat Kess zelf vaak jeuk heeft en last heeft van allergieën ben ik altijd bezig om goede verzorgingsproducten te vinden met zoveel als mogelijk natuurlijke ingrediënten en daarnaast gezonde voeding en snacks. Ik hoop mijn ervaringen met u te kunnen delen. Niets is zo vervelend als je viervoeter zich ongelukkig voelt en last heeft van plekjes, rode huid en vaak aan de pootjes likt.

Check gerust mijn instagram waar ik regelmatig foto's post van honden die ik trim, producten die ik ga proberen en nieuwigheden die ik tegenkom.

 

Kom gerust langs en informeer naar de mogelijkheden. 

Groet, Esmeralda en Kess