• Maandelijks nieuwe producten!
  • Dermagroom
  • Kies bewust!
  • Snelle levering!

Mijn naam is Esmeralda Bos

Samen met mijn man en twee kinderen van 15 en 17 jaar wonen wij in Zoetermeer. Sinds 2,5 jaar is de leukste roodharige Australian Labradoodle bij ons komen wonen….mooie lieve Kess. Verliefd vanaf de eerste dag. Ze week niet meer van onze zijde en dan voornamelijk niet meer van de mijne. Zoveel als mogelijk is heb ik haar altijd meegenomen, mijn beste vriendin op de achterbank.

De verzorging deed ik vanaf het begin al graag en uiteindelijk heb ik besloten om een cursus labradoodle knippen te gaan volgen. Wat begon als een spannende onderneming om zelf de schaar in de vacht te zetten, groeide uiteindelijk in de liefde voor trimmen.

Nu inmiddels ben ik gestart met een opleiding en vanaf 01 februari 2021 start ik officieel met  Dogs & Doodles Trimsalon, speciaal voor labradoodles. Ik ga daarbij gebruik maken van de kleinschaligheid van een salon aan huis. Dit geeft mij meteen een aantal extra voordelen; o.a. dat ik ga werken met één hond per afspraak op een tijd dat u het beste uitkomt. Een rustige en huiselijke sfeer met Kess als perfecte gastvrouw, veel tijd en geduld om alle honden op hun gemak te kunnen stellen. Daarnaast kan ik samen met u een trimschema maken waar wij kleine en grote trimbeurten kunnen combineren, eventueel uitbreiden met tussendoor een extra wasbeurt, bijvoorbeeld na een weekendje weg. Volledig of gedeeltelijk ontzorgen met maatwerk, dat is toch het mooiste? 

Doordat Kess zelf ook vaak jeuk heeft en last heeft van allergieen ben ik altijd bezig om goede verzorgingsproducten te vinden met natuurlijke ingrediënten. Ik hoop mijn ervaringen met u te kunnen delen. Niets is zo vervelend als je viervoeter zich ongelukkig voelt en last heeft van plekjes en rode huid.

Check gerust mijn instagram waar ik regelmatig foto's post van honden die ik trim, producten die ik ga proberen en nieuwigheden die ik tegenkom.

 

Kom gerust langs zodra het weer mag of informeer naar de mogelijkheden. 

Groet, Esmeralda en Kess