• Openingstijden ma t/m do 10.00 - 16.00 u
  • Bestellingen dezelfde dag ophalen!
  • Verzenden binnen 24 uur

* Ik werk vanuit huis en dat geeft veel voordelen, met name de tijden kunnen altijd in overleg gemaakt worden. Graag wil ik u dan wel verzoeken om op die afgesproken tijd te komen.

 

* Medische behandelingen worden in de salon niet gedaan, zoals anaalklieren, gebitsreinigingen en wondbehandeling, wel kan ik advies geven of doorverwijzen 

 

* Uw hond dient vlo-vrij mee te komen. Indien blijkt dat er toch vlooien/eitjes worden geconstateerd kan de kennismaking of workshop niet doorgaan. Dit omdat ik aan huis trim.

 

* Lieve doodle meisjes die loops zijn wil ik vriendelijk vragen de afspraak te verzetten. Het werkt om meerdere redenen o.a. hygiëne niet prettig voor ons beide. 

 

* Uw hond dient gewassen en volledig geborsteld en ontklit mee te komen.

 

 

En dan de maatvoering die veel fokkers en verenigingen aanhouden bij het bepalen van de soort doodle, voor mij een richtlijn voor het bepalen van de prijs. daarnaast is ook de vachtsoort/dikte van belang. Hier kunnen ook geen rechten aan worden ontleend. 

  • Miniatuur: heeft een schofthoogte van 35-43 cm of een gewicht van 8-11 kg.
  • Medium:  heeft een schofthoogte van 43-53 cm of een gewicht van 11-21 kg.
  • Standaard: heeft een schofthoogte van 53-63 of een gewicht van 21-42 kg.

***

 

 

* Op al de tarieven zijn de algemene voorwaarden van toepassing. U kunt ze in de salon meekrijgen bij het halen of brengen van uw hond en anders kunt u ze met de link op de klantenservice zelf downloaden.