• Maandelijks nieuwe producten!
  • Dermagroom
  • Kies bewust!
  • Snelle levering!

D&D Vachtshop

Let op:

De trimsalon is gesloten van zaterdag 07 augustus tot 21 augustus.

Bestellingen tot en met zaterdag 07 augustus worden maandag nog verstuurd, daarna pas weer na de vakantie!


Verzorging

Vacht OnderhoudOverig


Deze webshop is nog in ontwikkeling. Mijn doel is om alle producten die ik in de salon gebruik, getest heb en/of vind dat het een meerwaarde heeft voor labradoodles, online te gaan verkopen. Maar onderzoek om dit te realiseren kost nu eenmaal tijd. Mocht een product online uitverkocht zijn dan kunt u mij mailen.

Om verzendkosten te besparen kunt u altijd producten in de trimsalon komen ophalen, stuur dan een berichtje hieronder en ik zet het apart.

En .... bovenstaande producten zijn niet alleen voor labradoodles, alle honden hebben baat bij goede verzorging van vacht en huid, vraag om advies als je twijfelt. Ook heel leuk om een kado pakketje te maken om weg te geven! 

Verzendinformatie:

Producten besteld op de webshop worden binnen 1 werkdag verstuurd en/of kunnen worden opgehaald bij de trimsalon. U ontvangt een persoonlijke mail met een afhaalvoorstel.

Retourinformatie:

Mocht onverhoopt een product niet bevallen, kunt u op eigen kosten binnen 7 dagen het artikel terugsturen in de originele verpakking. Het aangekochte bedrag wordt binnen 1 werkdag naar u terug gestort. Bij het terugbrengen in de salon wordt tevens het bedrag binnen 1 werkdag terug gestort. 

Betalingen in de trimsalon:

Er is op dit moment nog geen pin apparaat aanwezig. U kunt contant betalen, via een Tikkie of het bedrag per factuur overmaken.