• Maandelijks nieuwe producten!
  • Dermagroom
  • Kies bewust!
  • Snelle levering!

* Ik werk vanuit huis en dat geeft veel voordelen, met name de breng tijden kunnen altijd in overleg.  Graag wil ik u dan wel verzoeken om de hond op die afgesproken tijd te brengen.

 

* Een gemiddelde trimbeurt met wassen en drogen erbij kan zeker enkele uren duren, probeer uw hond ervoor niet teveel te laten inspannen en geen grote wandelingen maken. U hond dient wel uitgelaten te zijn.

 

* Dit geld ook als advies na het ophalen, laat uw viervoeter lekker ontspannen en veel water drinken.  

 

* Medische behandelingen worden in de salon niet gedaan, zoals anaalklieren, gebitsreinigingen en wondbehandeling, wel kan ik advies geven.

 

* Uw hond dient vlo-vrij bij mij gebracht te worden. Indien blijkt dat er toch vlooien/eitjes worden geconstateerd bel ik u om de hond op te halen. Dit omdat ik aan huis trim.

 

* Indien uw hond ernstige klitten heeft is het fijn dit bij het maken van de afspraak te melden of vantevoren een berichtje te sturen. Het is mogelijk dat bij ernstige klitvorming een meerprijs wordt berekend.

 

En dan de maatvoering die veel fokkers en verenigingen aanhouden bij het bepalen van de soort doodle, voor mij een richtlijn voor het bepalen van de prijs.

  • Miniatuur: heeft een schofthoogte van 35-43 cm of een gewicht van 8-13 kg.
  • Medium:  heeft een schofthoogte van 43-53 cm of een gewicht van 11-21 kg.
  • Standaard: heeft een schofthoogte van 53-63 of een gewicht van 21-42 kg.

***

 

 

 

 

* Op al onze tarieven zijn de algemene voorwaarden van toepassing. U kunt ze in de salon meekrijgen bij het halen of brengen van uw hond en anders kunt u ze met onderstaande link zelf downloaden en uitprinten.

 


Algemene Voorwaarden Dogs
Word – 16,6 KB 67 downloads